HACKATHON: 21 - 23 IUNIE 2023

Listă proiecte

Titlurile și descrierile sunt orientative, editate pentru claritate și concizie.

Advancing City Exploration and Tourism
By understanding user requirements, analyzing industry trends, and learning from successful examples, this study aims to propose a comprehensive app development plan that will maximize the app’s impact and effectiveness in promoting Alba Iulia’s rich historical and cultural heritage.

Aplicatie pentru transport public
O aplicatie care pune împreună toate metodele de transport – taxi, serviciile de ride sharing (Bolt, Uber), trotinetele Lime si autobuzele publice.

Aplicație dedicată descrierii și descoperirii punctelor turistice importante
Aplicație mobilă dedicată promovării turismului dintr-un oraș, prin introducerea unor coduri QR în locuri turistice importante. Codul QR odată citit descrie istoria locului, fiind text, imagini și chiar video și deblochează următorul punct de interes, ele fiind ascunse în primă fază deoarece sunt înlănțuite pe modelul „treasure hunt”.

Automatizare inteligentă cu ESP 8266 wireless
Soluție inteligentă centrată pe „Smart Living”: monitorizarea parametrilor de lumină ambientală și lansarea automoată a unor acțini.

CityScape – Events near You
Aplicație mobilă dedicată promovării și gestionării evenimentelor din oraș. Oferă utilizatorilor posibilitatea de a descoperi și participa la diverse evenimente locale, precum concerte, festivaluri, expoziții, spectacole, conferințe și multe altele.

Club
Platformă inteligentă de management de evenimente pentru Alba Iulia, care revoluționează planificarea, organizarea și promovarea evenimentelor.

DigiTicket
O aplicație care permite creearea unui tichet digital pentru a vizita locurile de interes din Alba Iulia.

Event Space
Dezvoltarea unei solutii prin care proprietarii de spatii nefolosite le pot oferi de spre inchiriere pe perioade personalizabile sau pentru anumite persoane sa publice cereri pentru inchiriere (ex: un club de lectura are nevoie de un spatiu de pentru intalniri recurente).

Explorare virtuală a Cetății Alba Carolina
Reprezentare tridimensională a Cetății Alba Carolina, cu posibilitatea de a explora diferite zone și puncte de interes. Sistem de recomandare care să ofere utilizatorilor sugestii personalizate privind locațiile, evenimentele sau articolele relevante în funcție de interesele și preferințele lor.

Harta Integrata 3D a Cetatii Alba Carolina
Aplicație mobilă cae oferă acces în timp real la cele mai recente și interesante evenimente, precum concerte, expoziții de artă, proiecții de film sau festivaluri locale, toate disponibile la doar câteva atingeri de ecran.

Smart Wallet – gestionarea finanțelor personale
Aplicație WEB concepută pentru a sprijinii userii în gestiunea finanțelor personale. Integrând funcționalități avansate de urmărire a cheltuielilor, raportare și previziuni financiare, aplicatia urmărește să ofere utilizatorilor controlul total asupra finanțelor lor.

XeoSmartHome
Sistem de automatizare a activitatiilor casnice, controlul centralei termice, iluminatul, irigatul gazonului/gradinii, controlul jaluzelelor.

PARTENERI ȘI SPONSORI

ro_RORomanian