Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Evenimente UAB
 
UAB este partener în realizarea CELUI MAI MARE 100, în prezența unei echipe de evaluare de la Guinness World Records

 

PREZENTAREA PROIECTULUI - Asociația 11even

 

În această toamnă, în zilele de 29 și 30 septembrieAsociația 11even din Cluj-Napoca, alături de Primăria Alba Iulia și Kaufland România, organizează un festival de excepție - Bucurie în Mișcare - implicând comunitatea din orașul Unirii pe parcursul celor 2 zile în zeci de jocuri, concursuri și activități care implică mișcarea. 

Pentru că în 2018 sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, ne-am gândit să marcăm acest festival printr-un eveniment cu totul special. Ne propunem să strângem alături de noi peste 9000 de persoane, din Alba-Iulia și din alte comunități din Transilvania și împreună să formăm "Cel mai mare număr 100".

Acest eveniment va fi organizat în prima parte a zilei de 29 septembrie, în debutul Festivalului Bucurie în Mișcare și va beneficia de prezența unei echipe de evaluare de la Guinness World Records pentru a confirma acest record mondial.

 

Este un demers excepțional, care poate să rămână pentru mulți ani de aici înainte în memoria copiilor și tinerilor care vor lua parte la formarea numărului 100!
Proiectul numărului 100 este realizat de Biroul de Proiectare Străjan din Alba Iulia și acoperă întreaga arie de platou din zona de șant de la Poarta IV a intrării în Cetate.

Proiectul cuprinde segmente care vor fi împărțite la 9477 de participanți potențiali. Asociația 11even propune acest eveniment în special copiilor și tinerilor, pentru că vrea să-i ajute să învețe altfel despre istoria României și să le arate că și lor le stă în putere să facă lucruri pozitive pentru țară.

Detalii aici: https://celmaimare100.ro/prezentare-proiect/

 

 

Eveniment publicat de Evenimente UAB
Data publicarii: 2018-08-26,11:02:13Data expirarii: 2018-12-31,11:02:13