Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Evenimente UAB
 
Cea de-a IX-a ediţie a Galei Profesorului Bologna va avea loc la Alba Iulia, în perioada 3-5 iunie 2016. Evenimentul este realizat în colaborare cu Liga Studenţilor din Universitatea „1 Decembrie 1918" din Alba Iulia (LSUA), organizatie membră a ANOSR.


      GALA PROFESORULUI BOLOGNA 2016 - LA ALBA IULIA Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) are plăcerea de a vă invita să participaţi la Gala Profesorului Bologna ce se va desfăşura în data de 4 iunie 2016 la Alba Iulia.

     Proiectul a ajuns în acest an la a IX-a ediţie. Ne dorim să ţinem aproape de noi Comunitatea Profesorului Bologna şi, de aceea, ne-ar face o deosebită onoare să fiţi şi în acest an alături de noi şi de cadrele didactice care vor primi distincţia de Profesor Bologna la această ediţie a galei.

     Decernarea premiilor va avea loc în data de 4 iunie, începând cu ora 17:30, la Casa de Cultură a Studenţilor (str. Ardealului, nr. 1). Comunitatea Profesorilor Bologna se va întregi astfel anul acesta cu număr de 90 de profesori.

     Gala va fi precedată de dezbaterea din cadrul Bologna în Universităţi, începând cu ora 14:00, dezbatere cu tema „Învăţământul centrat pe student - cum adaptăm procesul de predare-învăţare la nevoile societăţii de astăzi?", ce va avea loc în Universitatea „1 Decembrie 1918" Alba Iulia, corp C, sala A9 (str. Gabriel Bethlen nr. 5).

     Bologna în Universităţi este proiectul sub egida căruia ANOSR îşi propune să readucă în universităţile româneşti discuţiile despre implementarea Procesului Bologna, atât la nivel naţional, cât şi la nivel european, precum şi dezbateri despre cele mai noi tendinţe în domeniul educaţional la nivel mondial. Astfel, prin intermediul acestor evenimente, ANOSR îşi propune să identifice, să pună în discuţie şi să valorizeze noi viziuni asupra dezvoltării sistemului educaţional românesc, atât din perspectiva studenţilor, cât şi a altor actori implicaţi direct sau indirect în procesul de învăţământ.

     Aceasta dezbatere este un eveniment înscris în calendarul de activităţi organizate sub egida Dezbaterii Naţionale pentru Educaţie şi Cercetare - „România Educată", derulată de Administraţia Prezidenţială.


Echipa ANOSR


Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România

www.anosr.ro 
http://www.profitari.ro/

 

Eveniment publicat de Universitate "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia
Data publicarii: 2016-05-31,11:06:37Data expirarii: 2019-01-01,11:06:37