Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Evenimente UAB
 
Conferința MANAGEMENTUL CARIEREI, ediția a V-a, 8-10 noiembrie 2017

 

 

Conferința MANAGEMENTUL CARIEREI

ediția a V-a

 

În perioada 8-10 noiembrie 2017 se va derula a V-a ediție a Conferinței Managementul Carierei, cel mai mare eveniment de dezvoltare personală și carieră, derulat anual, la Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia, pentru studenți, elevi, absolvenți, precum și pentru toate categoriile de persoane interesate de dezvoltare personală și profesională.

Conferința este organizată de Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (CICOC-UAB), coordonat de Conf.univ.dr. Larisa Dragolea, prin Proiectul finanțat de Consiliul Național pentru Finanțarea Învățământului Superior: Mecanisme și instrumente de corelare a ofertei educaționale cu cerințele pieței muncii în cadrul Universității "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia -PRO INSERT, CNFIS-FDI-2017-0592.

Partenerii acestei ediții sunt: Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Centrul Europe Direct Alba Iulia, Fundația Comunitară Alba, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Alba, Asociația Alumni UAB, Liga Studenților UAB.

Pe parcursul a trei zile, studenții vor putea participa la prelegeri publice, ateliere interactive și întâlniri cu angajatorii, unde vor putea afla de la invitații prezenți despre primii pași în carieră, provocările și greutățile inerente la debut și pe parcursul carierei și, de asemenea, vor avea posibilitatea de a dialoga deschis, în sesiunile de întrebări și răspunsuri, pe care fiecare invitat din prima zi a conferinței le va susține.

Astfel, ziua de miercuri, 8 noiembrie va fi prima zi de activități, care va conține prelegeri publice despre carieră ale celor trei invitați: Dl. Daniel Breaz, Rector al Universității "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia, Dl. Mircea Hava, Primar al Municipiului Alba Iulia și Dl. Ioan Vulpescu, Senator, fost Ministru al Culturii.

A doua zi a Conferinței (9 noiembrie) va cuprinde un număr de trei ateliere interactive, cu număr limitat de locuri, la care studenții se pot înscrie:

Rolul dezvoltării personale în orientarea profesională: corporalitate, proiecție, rol, ora 09:30, Sala Aula Mică. Trainer: Ovidiu Panaite, Consilier orientare carieră;

Oportunități de dezvoltare a carierei în contextul Smart City, ora 09:30, Sala Senatului UAB, Trainer: Valentin Voinica, Manager Proiect, Primăria Municipiului Alba Iulia;

Rolul asertivităţii în carieră sau...Cum să comunici ceea ce simți și gândești, ora 12:00, Sala Senatului UAB, Trainer: Iulia Muntean, Psiholog CICOC-UAB.

 Ziua a treia a conferinței (10 noiembrie) va reuni reprezentanți ai Universității, angajatorilor, studenților și absolvenților, în Sala Senatului UAB, ora 14:00, în cadrul unei mese rotunde cu tema: Importanța parteneriatului Universitate-absolvent-angajator. Modele de succes în comunitatea albaiuliană, moderată de Dl. AlinTomuș.

 Intrarea la eveniment se face pe bază de invitaţie nominală, care se  distribuie gratuit. Invitaţiile pot fi ridicate în zilele de 2, 3 și 6 noiembrie de la sediul Centrului de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (CICOC) al Universității ,,1 Decembrie 1918" din Alba Iulia (Clădirea Palatului Apor).

Corpul de voluntari CICOC- UAB este implicat activ în organizarea evenimentului, pentru ca acesta să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Participanții vor primi certificate care vor atesta prezența la conferința.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina oficială de Facebook a UAB sau CICOC UAB, precum și site-ul www.uab.ro.

 

 

Eveniment publicat de Evenimente UAB
Data publicarii: 2017-10-26,20:31:31Data expirarii: 2018-06-10,20:31:31