Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Evenimente UAB
 
IMPORTANT PENTRU ABSOLVENȚII PROMOȚIEI 2017! INFORMAȚII ORGANIZATORICE - PARADA ABSOLVENȚILOR și FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE, 2 iunie 2017 (detalii)

 

FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE (2 iunie 2017) - INFORMAȚII IMPORTANTE PENTRU ABSOLVENȚII PROMOȚIEI 2017

 

Dragi absolvenţi,

 

Mulţumindu-vă pentru implicarea sinceră și călduroasă în organizarea viitoarelor festivități din data de 2 IUNIE 2017 (PARADA ABSOLVENȚILOR și FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE din Piața Cetății), pentru buna desfăşurare a evenimentelor vă transmitem câteva detalii:


- În data de 2 iunie 2017, organizarea coloanei și plecarea în paradă a Promoției 2017 a UAB se vor face din faţa Casei de Cultură a Studenţilor, la ora 9.00, în ţinuta festivă oficială a UAB, specifică fiecărei facultăți.


- Traseu stabilit: organizarea coloanei și plecare din faţa Casei de Cultură a Studenţilor - traversare Porţile Cetăţii - momentul festiv al deschiderii Porții a III-a a Cetății - sosire în Piaţa Cetăţii din faţa Universităţii, unde va avea loc Festivitatea oficială. Traseul se va parcurge intonându-se imnul GAUDEAMUS! Pe toată durata paradei, coloana va fi însoțită de reprezentanți ai Gărzii Cetății.


- Toți absolvenții vor primi, la organizarea coloanei, flyere conținând Jurământul Absolventului UAB.

 

-  Membrii Senatului, în ţinute festive, împreună cu oficialitățile locale și județene, întâmpină absolvenţii pe scena din faţa UAB; participă la Festivitate întregul personal al Universității.

 

- După Festivitate, absolvenţii, profesorii, părinţii şi prietenii vor face fotografii de grup, în diverse puncte din Cetate, în zona Universităţii și în zona Traseului celor Trei Fortificaţii. Universitatea pune la dispoziția absolvenților, gratuit, fotografii din timpul Paradei și al Festivității de absolvire. La eveniment sunt invitați să participe reprezentanții mass-media.


Ne întâlnim în 2 iunie 2017, la ora 9.00, la Casa de Cultură a Studenților, veseli, entuziasmați, cu emoțiile necesare și cu muuuuult soare! 
Vă felicităm, vă mulţumim şi sperăm să petrecem împreună o zi de neuitat!

 

 

 

Eveniment publicat de Evenimente UAB
Data publicarii: 2017-05-28,18:34:27Data expirarii: 2017-06-30,18:34:27