Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Evenimente UAB
 
INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ PRIVIND ÎNCEPEREA ANULUI UNIVERSITAR

 

Dragi studenți,


Ne-am fi dorit cu toții ca acest început de an universitar să stea sub semnul deplinei normalități și să trăim împreună, fără restricții, bucuria revederii, așa cum făceam în fiecare lună octombrie dinainte de pandemie. Din păcate, după luni întregi de încercări de a opri epidemia, pericolul persistă și prima preocupare a tuturor este sănătatea. Evoluția pandemiei este imprevizibilă și suntem nevoiți, așa cum știți cu toții, să ne adaptăm la reglementările impuse la nivel național, care se schimbă de la o zi la alta, în încercarea de a opri răspândirea pandemiei și de a proteja populația de îmbolnăviri.

Prin urmare, vă reamintim că:


►În ceea ce privește Festivitatea de deschidere a anului universitar, din data de 4 octombrie, ora 12.00, Piața Cetății, evenimentul intră sub incidența reglementărilor transmise de către COMITETUL NAŢIONAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ  -  (HOTĂRÂREA CNSU nr. 76 din 30.09.2021).  În consecință, la Festivitate este obligatorie purtarea măștii și pot participa doar „persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2” (conform Art.4 (1), pct. e).

 

►Activitățile didactice, inclusiv întâlnirile tutoriale pentru studenții anului I organizate după Festivitatea de deschidere a anului universitar, se vor desfășura potrivit hotărârii Senatului Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia din data de 15 septembrie 2021 (http://anunturi.uab.ro/index.php?a=246), bazată pe Ordinul comun al MS nr. 1756/03.09.2021 și al ME nr. 5196/03.09.2021. Prin urmare, DEOCAMDATĂ, UAB a decis ca, în cazul programelor de LICENȚĂ, cursurile, seminariile, cursurile practice, laboratoarele cu formațiile de studii sub 80 de studenți să se desfășoare față în față iar activitățile didactice cu formațiile de studii cu peste 80 de studenți să se desfășoare în sistem online (cursuri). Întreaga activitate a studenților din cadrul programelor de MASTERAT și de DOCTORAT se va desfășura în sistem online, cu recomandarea organizării de întâlniri periodice față în față.

 

În funcție de evoluția epidemiei, Universitatea va proceda la adaptarea scenariului de desfășurare a activităților didactice și toate modificările le vor fi aduse la cunoștință studenților în timp util.

Revenim, în scurt timp, cu anunțuri privind ORARELE pe specializări (disponibile pe pagina fiecărei Facultăți - www.uab.ro).


PROGRAMAREA ÎNTÂLNIRILOR TUTORIALE ANUL I - LICENȚĂ


PROGRAMAREA ÎNTÂLNIRILOR TUTORIALE ANUL I - MASTERAT

 

HARTA SĂLILOR UAB


Vă așteptăm cu drag! Mult succes în noul an universitar!Eveniment publicat de Evenimente UAB
Data publicarii: 2021-10-01,08:46:56Data expirarii: 2021-11-15,08:46:56