Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Evenimente UAB
 
DETALII ORGANIZATORICE - FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE 2021

 

 

Dragi Absolvenți ai UAB – promoția 2021,


Cu speranța că vom petrece împreună câteva momente de neuitat la FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE  din data de 19 iunie 2021 (ora 11.00, Piața Cetății), vă transmitem câteva informații organizatorice.

 

Ținutele festive complete (robă, tocă, eșarfă personalizată pe facultăți) se vor distribui din partea Universității, în regim de închiriere, gratuit, cu returnare după festivitate, după următorul program:


- VINERI, 18 iunie, interval orar 9.00-15.00  

- SÂMBĂTĂ, 19 iunie, preluare ținute: 8.00-10.00; returnare ținute: 12.30-14.00

 

în următoarele săli:


-          FACULTATEA DE ISTORIE ȘI FILOLOGIE - Sala 8, Corp C, etajul I

-          FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE - Amfiteatrul A9

-         FACULTATEA DE ȘTIINȚE EXACTE ȘI INGINEREȘTI - Laboratorul LRI (Laborator Rețele Internet), Corp B, parter

-          FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE SOCIALE - Amfiteatrul A5, Corp C, parter

-          FACULTATEA DE TEOLOGIE ORTODOXĂ - sediul Facultății de Teologie Ortodoxă

 

Pentru preluarea ținutelor festive se vor organiza circuite de protecție sanitară. IMPORTANT! Intrarea în incinta Universității pentru preluarea-predarea ținutelor festive se va face obligatoriu cu mască!


IMPORTANT!  În Piața Cetății, toți participanții sunt insistent rugați să se așeze păstrând o distanță socială de câte 2 metri pentru protecția sanitară personală, cu purtarea măștii. Se recomandă participarea doar a celor vaccinați, evitarea aglomerării, respectiv a oricăror gesturi de apropiere fizică (îmbrățișări, strângeri de mână etc.).
Absolvenții sunt rugați să se prezinte în Piața Cetății cu începere de la ora 10.30, pentru a se realiza organizarea pe facultăți și luarea măsurilor de protecție.


Toți participanții vor primi flyere cu Imnul Gaudeamus și cu „Jurământul Absolventului UAB”, jurământ care se va rosti  în cadru festiv, în timpul ceremoniei. Festivitatea va include și momentul simbolic de predare a Cheii Promoției, precum și decernarea diplomelor pentru cei mai merituoși dintre absolvenții tuturor programelor de licență și de masterat.


După încheierea ceremoniei, ținutele festive se vor returna în aceleași săli, până la ora 14.00. Preluarea și returnarea acestora se vor face doar personal (sau unitar, prin șeful de grupă), pe bază de semnături!


Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag să fim împreună în această zi de sărbătoare pentru întreaga Universitate din inima Cetății!

 


 

Eveniment publicat de Evenimente UAB
Data publicarii: 2021-06-10,10:57:46Data expirarii: 2021-10-18,10:57:46